MITŐL PRÉMIUM?

 

A legmagasabb piaci igényeknek is megfelelő, prémium minőségű, innovatív ingatlanértékesítési szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Az amerikai ingatlanpiacon már ismert módszerekkel, és a legkorszerűbb technikai eszközökkel mutatjuk be az Ön tulajdonát.

 

Minden általunk kezelt megbízás olyan megkülönböztetett figyelmet kap, amelynek köszönhetően az ingatlan a piacon elérhető legmagasabb áron kerülhet értékesítésre.

Ügyfeleink számára olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyek Magyarországon egyedülállóak, és különös igényességgel jelenítik meg az eladásra szánt ingatlant a hazai és a külföldi hirdetőportálokon egyaránt. A profi ingatlanfotósok által készített fotósorozat, az ebből készített webséta, és 360 fokos videó alapszolgáltatásaink közé tartoznak. Szakszerű, jól érthető, többnyelvű leírásokkal egészítjük ki az ingatlan megjelenítését. Légifelvételeink zenés aláfestéssel egy eddig ismeretlen szemszögből mutatják be otthonát, és annak természeti környezetét. Lehetőséget kínálunk arra, hogy az Ön ingatlana megjelenjen, az európai, és a világ luxus ingatlanpiacán is. 
Az igényes megjelenés, igényes vevőkört vonz, és emeli az ingatlan színvonalát, kiemeli azt az átlagból, meggyorsítván ezzel az értékesítés folyamatát. Ha Önnek nem mindegy hogyan jelenik meg az otthona az érdeklődők számára, ha Önnek nem mindegy kivel köt adás-vételi szerződést, ha igényt tart a profi munkára, ha külföldön szeretné értékesíteni ingatlanát, forduljon hozzánknek is megfelel. Fontosnak tartjuk hogy minden egyes szerződött partnerünket mindig az ő elvárásainak megfelelően képviseljük. Több éves tapasztalatomnak köszönhetően tudom,  hogy milyen kényes dolog egy prémium kategóriás ingatlan értékesítése, felkutatása. A diszkréció, a transzparencia, a maximális megbízhatóság, és az ügylet időtartama alatti folyamatos rendelkezésre állás alapvető számomra. Prémium szolgáltatásunk azoknak szól, akik minőségi, a legfelsőbb kategóriába tartozó ingatlant szeretnének eladni, vagy vásárolni, és fontos számukra, hogy az ingatlanközvetítés is a legmagasabb szakmai színvonalon, a legnagyobb diszkrécióval, és személyre szabottan működjön.

Néhány alapszolgáltatás, ami minden megbízáshoz jár:

- profi fotózás,

- home staging,

- virtuális ingatlanséta, vagy rövid videó,

- ingyenes energetikai tanúsítvány,

- idegennyelvű ingatlanbemutatás, tárgyalás.

 

Amit kínálunk még: lakberendezési szaktanácsadás, drónfelvétel, nemzetközi portálokon való megjelenítés, ügyvédi háttér biztosítása, ingatlanbefektetési tanácsadás, CSOK és hitelügyintézés.

 

Magasan képzett, tapasztalt csapatunk folyamatosan arra koncentrál, hogy az Ön ingatlanát a lehető legrövidebb idő alatt, az elérhető legjobb feltételekkel értékesítse. Aktuális ügyleteinket empátiával és teljes figyelmünkkel kísérjük a megbízástól egészen a birtokbaadásig.

Eladna? Kiadna? Keres?
bízza ránk

PW CMS 1.5 · Adatkezelési szabályzat · Visszajelzés küldése
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem