VÁLLALKOZÓK, BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE: EXKLUZÍV CSALÁDI HÁZ A BELVÁROS PEREMÉN 

Rókus, Belvároshoz közel eső, megújuló részén kínálom eladásra ezt a különös igényességgel kialakított, a mai kor igényeit maximálisan kiszolgáló, liftes többfunkciós házat, mely a nagyszerű tervezői megoldásoknak köszönhetően funkcionális, jól hasznosítható tereket biztosít.

Az 587 nm-es telken elhelyezkedő három szintes 941 nm összterületű főépület hasznos területe 582 nm, mely 6 db 8,4 nm-es loggiát, egy közel 47 nm-es garázst, kazánházat, tárolót és egy nettó 93 nm-es beépítésre előkészített tetőteret is magába foglal. Szerkezeti felépítését tekintve a főfalak 50-es falazott szerkezetből épültek.

Az elszeparált lakrészeknek köszönhetően ideális több generáció, vagy akár 4-5 család kényelmes együttélésére is. Az ingatlanban jelenleg 14 külön bejáratú szoba 5 konyha, 6 fürdőszoba 4 külön mellékhelyiség került kialakításra. A földszint korábban orvosi rendelőként, jelenleg irodablokként funkcionál, mely bármikor visszaalakítható lakássá.

A parkolást a főépületben található kétállásos és az udvari épület egyállásos garázsai, illetve három személyautónak elegendő udvari parkoló segíti.

Az udvarban csúszdatoronnyal, lengőhíddal, mászófallal, hintákkal felszerelt játszótér, továbbá homokozó biztosítja a legkisebbek szórakozását.

A különálló udvari épületben korábban orvosi rendelő működött, de átépítésénél vendégapartman, játszótérre nyíló kis játszóház, illetve egy kisebb garázs került benne kialakításra. Az épület majdnem teljes hosszában végig húzódó padlástérrel rendelkezik.

Az ingatlan jelenlegi állapotában számos üzleti célra is jól hasznosítható, kialakítható benne irodaház, hotel, magánklinika, magánóvoda, oktatóközpont vagy különálló albérletek, de tervdokumentációkkal is rendelkezik egy 8 lakásos társasház kialakítására. Megközelítése egyszerű, 150 méteren belül óvoda, iskola, élelmiszer bolt és valamennyi tömegközlekedési eszköz is elérhetőek.

A teljes ház cirkó fűtésrendszerű, radiátoros hőleadókkal, 2017-ben valamennyi burkolat, fűtőtest, továbbá az elektromos- és a vízhálózat teljes cseréje történt. Az épületek védelmét távfelügyelet mellett infrasorompók, kamera-, illetve riasztórendszer biztosítják.

Az ingatlan jelenleg 7 albetétes társasházként van bejegyezve, de bármikor visszaalakítható családi házzá. Az irodablokk bérbeadásából a teljes ingatlan rezsije fedezhető! Az épületekben található háztartási gépeket, szórakoztatóelektronikai eszközök jelentős részét, a méretre készült, nagyrészt új bútorokat, a tulajdonos grátisz biztosítja a vevőnek!

Nagyszerű lehetőség cégeknek, befektetőknek, összeköltözőknek, több generációs családoknak, illetve azok számára, akik vállalkozásukat az otthonuk közvetlen közelében szeretnék működtetni.

Salamon Éva - +36703102010

ára 358 M Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PW CMS 1.5 · Adatkezelési szabályzat · Visszajelzés küldése
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem