SZEGED LEGEXKLUZÍVABB PENTHOUSE LAKÁSA: AMIKOR A LAKÁSOD EGYÜTT LÉLEGZIK A TERASSZAL

EGYÜTT, MÉGIS KÜLÖN: KÉT GENERÁCIÓS, EGYSZINTES MAGÁNHÁZ A BELVÁROS PEREMÉN
Alsóváros csendes utcájában kínálom eladásra, ezt a 2012-ben épült, nappali + 3 szobás magánházat.
Az épület 875 nm-es telken helyezkedik el, melyen találhatunk még egy téliesíthető nyári konyhát, egy 20 nm-es garázst és egy tusolós fürdőszobát. 
A ház belső alapterülete 135 nm.
Az ingatlan a legkorszerűbb építészeti megoldásokkal, magas műszaki tartalommal, minden igényt kielégítően lett megépítve, a felhasznált anyagok, a belső építészeti elemek minden vonatkozásban, a legmagasabb minőségi kategóriát képviselik. 
A térfelosztás jól átgondolt, szeparáltan helyezkednek el a hálószobák, a fürdőszobák, amelyek szintén a legmagasabb minőségi kategóriába sorolt anyagokból lettek megépítve. 
A következő helyiségeket találjuk: nappali-étkező-konyha, gardrób, fürdőszoba tusolóval és káddal, vendég WC, 3 hálószoba, melyből az egyiknek saját tusolós fürdőszobája és az udvarról megközelíthető saját bejárata van. Egy negyedik hálószoba kialakítására is van lehetőség a földszinten.
A tetőtérben további hasznos alapterület áll rendelkezésre azok számára, akik még egy szinttel szeretnék bővíteni az ingatlant. 
A lakásbelső a földszínek nyugalmát és harmóniáját tükrözi: időtálló kőburkolatok, fa beltéri ajtók. A három irányú tájolásnak köszönhetően mindig világos ingatlant mindezek összessége különösen otthonossá teszik.
A ház cirkófűtés rendszerű padló és radiátoros hőleadókkal és kandallóval, mely a nappali impozáns dísze. 
A kert parkosított, automata öntözőrendszerrel ellátott, mely fúrt kútról működik. Az udvarban egy bontott téglából épült impozáns grillkemence található.
Ajánlom mindazoknak ezt a kiváló adottságú ingatlant, akiknek fontos elvárás az ésszerű elrendezésű, korszerűen kialakított meleg családi otthon. Ideális választás lehet 2 generáció részére vagy akár otthoni munkát végzők számára is.

Eladó Szegeden egy superior minőségben kialakított, elegáns és minden tekintetben valóban különleges luxus penthouse lakás, teljes bútorzattal!

A lakás alapterülete önmagában 100 m2 és ehhez jön hozzá a 70 m2-es gyönyörű tetőterasz, amely az óriási üvegfelületek miatt szinte eggyé válik a lakás belterével. Az amerikai konyhás nappalin kívül 2 hálószoba, 2 fürdő, egy dolgozószoba, és egy gardrób lett kialakítva.

A lakás mindenképpen egy olyan életérzést tükröz, amely felette áll a hétköznapi életnek. A lakás - szinte teljesen szimmetrikus, szabályos kialakítása mellett – tartogat olyan meglepetéseket, mint például a teraszon található jacuzzi, mely forró nyári esték elengedhetetlen kiegészítője.

Ha ebbe a lakásba belép, elragadja a látogatót a lakás hangulata, megkérdőjelezhetetlen harmóniája - de emellett műszaki paraméterei is szintén maximálisan a 21. századot képviselik: infrafűtés, fatüzelésű kandalló, cirkófűtés, hűtő-fűtő klímaberendezések. A lakás energiaellátását teljes mértékben fedezik a napelemek. A burkolatok, szaniterek mind a legmagasabb minőségben kerültek kiválasztásra, a konyha pedig - amellett, hogy megigézi a hozzáértő szemeket - gépesítés tekintetében csúcsminőséget ad hozzá a főzés öröméhez.

A lakás egy 2013-ban épült, az év társasháza díjat nyert épületben helyezkedik el. A garázsban 2 autó számára biztosított a beállás.

Az ingatlant elsősorban egyedülállók, vagy párok részére ajánljuk - legfeljebb egy gyermekkel - akik egy olyan otthont szeretnének maguknak, ahol kívül lehet hagyni a stresszt, ahol a nyugalom és szépség találkozik, és ahol a modernizmus és a fiatalság megőrzése új értelmet nyer!

Az ingatlan websétával is megtekinthető. 

ára 69,9 M Ft

PW CMS 1.4.6 · Adatvédelmi irányelvek · Visszajelzés küldése
A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem