LUXUS, ELEGANCIA, WELLNESS: PRÉMIUM KATEGÓRIÁS MEDITERRÁN REZIDENCIA A DÉLALFÖLD SZÍVÉBEN

EGYÜTT, MÉGIS KÜLÖN: KÉT GENERÁCIÓS, EGYSZINTES MAGÁNHÁZ A BELVÁROS PEREMÉN
Alsóváros csendes utcájában kínálom eladásra, ezt a 2012-ben épült, nappali + 3 szobás magánházat.
Az épület 875 nm-es telken helyezkedik el, melyen találhatunk még egy téliesíthető nyári konyhát, egy 20 nm-es garázst és egy tusolós fürdőszobát. 
A ház belső alapterülete 135 nm.
Az ingatlan a legkorszerűbb építészeti megoldásokkal, magas műszaki tartalommal, minden igényt kielégítően lett megépítve, a felhasznált anyagok, a belső építészeti elemek minden vonatkozásban, a legmagasabb minőségi kategóriát képviselik. 
A térfelosztás jól átgondolt, szeparáltan helyezkednek el a hálószobák, a fürdőszobák, amelyek szintén a legmagasabb minőségi kategóriába sorolt anyagokból lettek megépítve. 
A következő helyiségeket találjuk: nappali-étkező-konyha, gardrób, fürdőszoba tusolóval és káddal, vendég WC, 3 hálószoba, melyből az egyiknek saját tusolós fürdőszobája és az udvarról megközelíthető saját bejárata van. Egy negyedik hálószoba kialakítására is van lehetőség a földszinten.
A tetőtérben további hasznos alapterület áll rendelkezésre azok számára, akik még egy szinttel szeretnék bővíteni az ingatlant. 
A lakásbelső a földszínek nyugalmát és harmóniáját tükrözi: időtálló kőburkolatok, fa beltéri ajtók. A három irányú tájolásnak köszönhetően mindig világos ingatlant mindezek összessége különösen otthonossá teszik.
A ház cirkófűtés rendszerű padló és radiátoros hőleadókkal és kandallóval, mely a nappali impozáns dísze. 
A kert parkosított, automata öntözőrendszerrel ellátott, mely fúrt kútról működik. Az udvarban egy bontott téglából épült impozáns grillkemence található.
Ajánlom mindazoknak ezt a kiváló adottságú ingatlant, akiknek fontos elvárás az ésszerű elrendezésű, korszerűen kialakított meleg családi otthon. Ideális választás lehet 2 generáció részére vagy akár otthoni munkát végzők számára is.

Szeged előkelő, modern villanegyedében kínálom eladásra ezt a 2012-ben épült 5 önálló lakrésszel, és további kikapcsolódási lehetőségeket nyújtó helyiségekkel rendelkező rezidenciát.

A minden igényt kielégítő épület 4000 nm-es területen helyezkedik el, kertje parkosított, az intimitást pedig magas növényzet, és kőkerítés biztosítja.

A ház belső alapterülete 1100 nm.

A 3 szintes épület különleges minőségben készült, kifinomult ízlésvilággal, a mediterrán hangulatot elegáns minimál stílusjegyekkel keverve. Az ingatlanra jellemzőek a nagyvonalú terek, a jól átgondolt alaprajz, precíz kivitelezés. Egyik ékessége a hatalmas méretű nappali, dupla belmagassággal. A kikapcsolódást média szoba, spa részleg, kültéri medence, a tetőteraszokon kialakított pihenőkertek, és az átriumok szolgálják.

A földszinten egy átriumos előtérből a következő helyiségekbe juthatunk: konyha-étkező nappali, dolgozószoba, master háló, fürdőszoba, vendéglakrész, mosókonyha.

Az emeleten további három saját fürdőszobával, és gardróbbal kialakított önálló lakosztályt találunk, és innen léphetünk ki az épület tetőteraszaira is, amelyek egyben a ház hűtését is szolgálják.

Az alagsorban a média szoba, biliárd terem, mosókonyha, kamra, és gépház került elhelyezésre.

A különös gonddal parkosított kertben minden adott a pihenéshez, átriumok, medence, mészkő csobogó, üvegfallal leválasztható party terasz komplett konyhával, és grillpulttal, kutyakennel két duplagarázs, bio veteményes.

Fűtése padló és falfűtéses rendszerű, mely működését napkollektorok, 2 fatüzelésű vízteres kandalló, és természetesen kondenzációs gázkazán biztosítja. Az ingatlant falhűtés temperálja a nyári melegben.

A ház teljes videó- és infra védelemmel van ellátva.

Az épület akár üzleti célokra is hasznosítható: luxus hotel, magánklinika, vagy akár exkluzív rendezvényház.

Ajánlom mindazok figyelmébe, akik számára alapvető a luxus, az elegancia, és a kifogástalan minőség. Ez a presztízs értékű villa reprezentatív tereivel, és számos kikapcsolódási lehetőséget nyújtó szolgáltatásával a legmagasabb életszínvonalat garantálja.

Az ingatlan websétával is megtekinthető. 

Árral kapcsolatban kérjük érdeklődjön telefonon!

PW CMS 1.5 · Adatkezelési szabályzat · Visszajelzés küldése
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem